Alexandru Nestian

De la idee la realitate un business trece prin mulți pași, unii ușor de anticipat, dar și mulți pași neprevăzuți.

Antrenat pentru o carieră în IT, Alex a pornit pe drumul antreprenoriatului când a simțit că industria fashion îi ofertă oportunitatea să îmbine creativitatea cu inovația și dorința de a schimba modul în care bărbații relaționează cu ținutele elegante. În 3 ani, a pus pe picioare un start-up care-a câștigat cea mai mare competiție dedicată lor din România, Startarium PitchDay 2017, iar premiul de 50.000 EUR îi va finanța extinderea către un total de 5 orase. iTux și Alex și-au asumat misiunea de a învăța consumatorii că închirierea și refolosirea sunt calea către un viitor sustenabil. A învățat că 99% transpirație și 1% inspirație e o mantră bună doar atunci când nu lasă urme pe costum.

În primăvara anului 2019 a fost inclus în lista Forbes 30 Under 30 pentru România.

La Speed Consulting Alex răspunde la întrebările legate de antreprenoriat și de dificultatea pe care o presupune lansarea unei afaceri în România pe o piață inexistentă. Less bullshit, more truth. Orice fel de întrebare este permisă.

“Nu m-am considerat nici acum trei ani de zile pregătit pentru antreprenoriat și management și nici acum nu mă simt pregătit. Învaț în fiecare zi, doar că acum învăț pe banii mei și orice greșeală costă! Sper doar să vă pot ajuta pe voi să nu faceți aceleași greșeli pe care le-am făcut eu din necunoștință de cauză!”