Alexandru Oancea

Jurnalist de profesie și posesor al unui masterat în maketing & comunicare, Alex vine la SpeedDating for Startups cu o experiență de peste 16 ani în marcomm. Adept al gândirii laterale în marketing, Alex a trecut de-a lungul experienței sale prin zone de business complexe, activând în cariera sa în industria producătoare de armament, IT&C și construcții. În prezent, Alex este directorul de marketing al filialei românești a VEKA, liderul mondial în producția de sisteme de ferestre din PVC.

„Pe piață vor fi mereu mai multe produse similare cu al tău. Cheia este sa nu îți fie teamă să îndrăznești să aplici o strategie care să îl diferențieze, care să atragă atenția publicului țintă și care sa îți transforme produsul în top of mind în categoria lui”.

De multe ori, în campaniile coordonate, Alex a preferat să nu urmeze trend-uri ci să creeze story-uri direct legate de produs sau beneficiile sale, activând mereu noi segmente de target. Astfel, prin campaniile naționale coordonate, Alex a reușit să aducă brandurilor nu doar creșteri de cotă de piață, ci și numeroase premii de excelență, mai ales de creativitate și eficiență în comunicare.

Cu ce vine Alex la întâlnire? Cu întreg bagajul de experiențe și cunoștințe acumulate de-a lungul timpului. Cu know-how-ul acumulat în campanii de succes dar și cu learnings-urile dobândite în proiectele experiment. Veți putea discuta împreună despre strategia ta de dezvoltare de business, despre branding și strategia de comunicare pentru brandul tău, dar și despre alegerea partenerilor corecți în eficientizarea procesului de comunicare.