Andrei Cismaru

La ce te gandesti cand auzi Digital Transformation?
Digital = online?
Online = Social Media?

Digital Transformation inseamna optimizarea business-ului tau si integrarea tuturor platformelor, in asa fel incat sa obtii toate datele necesare intr-un timp scurt, de la audience habits and behavior, la conversie, la retargeting.

Insa astea nu se fac la voia intamplarii. Ai cumparat un televizor si apoi vezi ads la acelasi model peste tot pe internet? Asta e un exemplu simplu de retargetare negandita; deja ai produsul, targetarea corecta se poate face la produse conexe, ca un sistem audio.

Suna complicat? Asta pentru ca este nevoie de certificari si studii, iar Andrei Cismaru s-a specializat ani de zile in acest domeniu, si iti ofera informatii avizate, nu doar sfaturi gasite pe internet la nimereala.

La Speed Consulting Andrei răspunde la întrebările legate de abordare digitală, ce platforme digitale sunt esențiale de implementat pentru a crește randamentul și crescut ROI-ul, cum, când și unde poate interveni digitalul în strategia de marketing, tactici eficiente de advertising digital dar și cum să-ți alegi obiectivele relevante, de la Awareness la Conversion Rate, CTR, Churn Rate, Conversion Path.